Zapečené bagetky se žampionovou směsí

Recepty, Houby

Suroviny

4-5 větších žampionů
80-100 g sýru (Gouda, Eidam)
50-60 g salámu nebo šunky (dala jsem Vysočinu)
1-2 lžíce majonézy
1 stroužek utřeného česneku
kousek jarní cibulky
špetka chilli nebo pálivého grilovacího koření
pepř
sůl
petrželka
bageta

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony a sýr nastrouháme nahrubo. Cibulku a salám nakrájíme nadrobno. Všechny suroviny smícháme a dochutíme. Bagetu nakrájíme na plátky a směs rozdělíme.

  2. Uložíme na plech s pečícím papírem a při 190-200 stupních zapečeme 10-15 minut. Podáváme horké, jsou pěkně křupavé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!