Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 silnější plátky z vepřové pečeně
1 velká cibule
6 stroužků česneku
Niva
Eidam
Romadur
1 velká červená paprika
1 smetana 33%
Argentinské koření
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa jen lehce naklepeme, mírně osolíme (sýry jsou slané) a posypeme Argentinským kořením. Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek na plátky, papriku na čtverečky, v misce promícháme a dáme do pekáčku, na to rozložíme plátky masa, malinko podlijeme, ze zeleniny je vypečené šťávy dost a dáme péct na 18O°C 5O minut.

  2. Pak si nastrouháme Eidam s Nivou, na malé kousíčky nakrájíme Romadur, v misce promícháme a to vše dáme do pekáčku na maso. Zalijeme šlehačkou a dáme zpátky do trouby na 15 minut dopéct.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!