Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem

Recepty, Ryby

Suroviny

500 g filetů z mořské štiky
olivový olej
máslo
vejce
pokrájená hlíva ústřičná
strouhaný čedar
sůl, kmín

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety osolíme, posypeme kmínem, zakapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou hlívou. Zakapeme šťávou z citronu a necháme cca 1 hodinu v chladu.

  2. Vložíme do zapékací misky, přidáme plátky másla, kapku vody a pečeme v rozehřáté troubě na 170 stupňů, cca 25 minut. Když jsou filety i houby měkké, vmícháme vejce, rozšlehané se sýrem a zapečeme do křupavé kůrky. Podáváme s hranolky nebo s pečeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!