Žampionová s masem

Recepty, Omáčky

Suroviny

6 plátků vepřové kýty
1 velká cibule
1 malá plechovka krájených žampionů
plnotučná hořčice
1 kyselá okurka
sůl
pepř
kmín
sladká paprika
1 hovězí bujon
trocha mouky

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku pokrájíme na drobno a osmahneme dozlatova, plátky naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.

  2. Dáme na cibulku, krátce osmahneme zaprášíme paprikou a podlijeme vodou.

  3. Přidáme žampiony bez nálevu, kmín, bujon, celou okurku a dusíme do měkka.

  4. Hotovou omáčku zahustíme moukou a necháme řádně provařit

  5. (okurku vytáhneme, dává se jen na chuť), dochutíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!