Zadělávané pepřové kedlubny

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

- 1 větší kedlubna
- 1/2 větší cibule
- 3 plátky gothaje o síle cca 1cm
- 1/2 lžičky podravky nebo jiné polévkové koření
- 1/2 lžičky černého pepře
- 1 lžíce hladké mouky
- trocha mléka
- olej

Postup přípravy receptu

  1. Kedlubnu nakrájíme na kostičky cca 2x2 cm, salám na 1x1cm, cibuli nadrobno.

  2. Na troše oleje osmažíme cibuli spolu se salámem dozlatova, přidáme kedlubnu, koření, mírně podlijeme a dusíme nepřikryté doměkka (na skus, ne rozvařit na kaši).

  3. Tekutinu necháme vydusit na šťávu, lehce zaprášíme moukou, zalijeme trochou mléka a krátce provaříme. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!