Wilfriedův ďábelský guláš

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

250 g vepřového plecka
1 PL sladké papriky
2 PL gulášové papriky
3 PL pálivé papriky
čerstvě mletý pepř
1 cibule
sůl
vývar
tuk
Na ozdobu:
cherry rajče
lahůdková cibule

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!!

  2. Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!