Vepřové v kapustě

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 vepřové plátky
sůl
kmín
sádlo
pórek
1/2 velké hlávky kapusty

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky omyjeme a nakrájíme na kostky. Pórek nakrájíme na půlkolečka, kapustu na kousky.

  2. V pánvičce rozpálíme sádlo a orestujeme na něm pórek.

  3. Přisypeme vepřové kousky, osolíme, pokmínujeme a zprudka opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou a dusíme, než je skoro měkké.

  4. Přidáme nakrájenou kapustu, v případě potřeby znovu podlijeme a dusíme, než jsou maso i kapusta úplně měkké.

  5. V případě potřeby dochutíme solí a podáváme s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!