Vepřové řízky na šalvěji

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 lžíce mouky
1 lžíce nasekané čerstvé šalvěje nebo lžička sušené
4 vepřové řízky bez kostí
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
2 červené cibule pokrájené na kolečka
1 lžíce citrónové šťávy
2 lžičky moučkového cukru
4 rajčata rozkrájená na čtvrtky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Smíchejte na talíři mouku, šalvěj, sůl a pepř. Touto moukou poprášíme řízky po obou stranách.

  2. V pánvi rozehřejeme máslo a olej a dáme smažit řízky. Maso vyjmeme a usmažíme cibuli, rajčata spolu s cukrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!