Vepřové ocásky na rozmarýnu
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 masité vepřové ocásky
- česnek
- čerstvý rozmarýn
- čerstvý libeček
- římský kmín
- 3 bílé cibule
- sůl
- pepř
- brambory
- medvědí česnek
- smažená cibulka
- olivový olej
- sůl
Postup Vepřové ocásky na rozmarýnu
Postup přípravy receptu
-
Do ocásků vetřeme sůl, česnek a mletý římský kmín, na pekáči přidáme na měsíčky pokrájenou bílou cibuli, několik snítek rozmarýnu a libečku, podlijeme a pečeme přikryté minimálně 4 hodiny na nízkou teplotu - odhaduji tak 120 st., já připravuji v kuchyňském sporáku, kde se topí jen dřevem, pomalu celé dopoledne - stále přikryté.
Maso podle potřeby otáčíme a trochu podlijeme.
Oloupané brambory pokrájené na menší kusy a osolené uvaříme doměkka, rozmačkáme s pokrájeným medvědím česnekem, smaženou cibulkou a olivovým olejem