Vepřové ocásky na rozmarýnu

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 masité vepřové ocásky
česnek
čerstvý rozmarýn
čerstvý libeček
římský kmín
3 bílé cibule
sůl
pepř
brambory
medvědí česnek
smažená cibulka
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Do ocásků vetřeme sůl, česnek a mletý římský kmín, na pekáči přidáme na měsíčky pokrájenou bílou cibuli, několik snítek rozmarýnu a libečku, podlijeme a pečeme přikryté minimálně 4 hodiny na nízkou teplotu - odhaduji tak 120 st., já připravuji v kuchyňském sporáku, kde se topí jen dřevem, pomalu celé dopoledne - stále přikryté.

  2. Maso podle potřeby otáčíme a trochu podlijeme.

  3. Oloupané brambory pokrájené na menší kusy a osolené uvaříme doměkka, rozmačkáme s pokrájeným medvědím česnekem, smaženou cibulkou a olivovým olejem


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!