Vepřové nudličky s nudlemi a zeleninou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

400 g vepřové panenky nebo kýty
rýžové nudle
červená paprika
paprika žlutá
brokolice na růžičky
jarní cibulka
cuketa
2 lžíce slunečnicového oleje
lžíce solamylu
sůl
pepř
sojová omáčka
lžíce oleje na opečení
2 stroužky česneku
pažitka nebo petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky a smícháme s olejem, kořením, utřeným česnekem a solamylem. Necháme uležet hodinku, klidně déle.

  2. Po uležení smažíme zprudka, aby se maso zatáhlo. Přidáme nakrájenou zeleninu. Dusíme společně, aby zelenina byla na skus a maso měkké. Podle potřeby trochu podlijeme vodou.

  3. Nudle uvaříme podle návodu a přisypeme k hotové masové směsi. Společně krátce prohřejeme a dochutíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!