Vepřové maso s broskvemi a česnekem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřového plecka
1 lžička soli
1/4 lžičky mletého černého pepře
1 lžička sójové omáčky
1 lžička worčestrové omáčky
3 - 4 čerstvé broskve
1 hlava česneku
1 lžíce oleje
hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje.

  2. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku.

  3. Podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké.

  4. Poté zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme.

  5. Dochutíme solí, sójovou a worčestrovou omáčkou. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!