Vepřová játra na houbách a cibulce s fazolkami

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

500 g játer
200 g mix hříbků
3 cibule
1/2 balení mražených fazolek
sádlo
pepř
sůl
500 ml bujónu nebo vývaru
Jíška:
2 pl sádla
3 pl hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Játra si umyjeme a nakrájíme na kostky. Cibule a hříbky očistíme a nakrájíme na hrubo. Na sádle si osmahneme cibulku, přidáme játra, až se zatáhnou přidáme hříbky a fazolky, opepříme lehce podlijeme a dusíme.

  2. Na jíšku si dáme do hrnce sádlo, na něm osmahneme mouku, zalijeme vývarem, rozmícháme. Přilijeme k játrům, povaříme a dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!