Vaječná omeleta - bramborová do trouby

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

400 g brambor
máslo na vymazání
6 vajec
150 g balkánského sýru
jarní cibulku
1 lžíci oregana
sůl
pepř
10 cherry rajčátek
chilli papričky

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné brambory nakrájejte na tenké proužky a vyložte jimy koláčovou nebo dortovou formu, kterou jste vymazali máslem, brambory nechte 15 minut v troubě na 180 stupňů, formu vyjměte, nalijte do ní vaječnou směs a vraťte na 12-15 minut zpět do trouby, vaječnou směs připravte smícháním vajec, rozdrobeného sýra, pokrájené jarní cibulky (stačí 2 natě), oregana, půlek rajčátek, soli a pepře, rozsekaných chilli


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!