Tykev s klobásou

Recepty, Ostatní

Suroviny

800 g tykev - tekvica v očistenom stave
1 cibuľa
1 paprika
1 paradajka
olej
soľ
čierne korenie
mletá červená paprika
400 g klobása
údené mäso, príp. párok
200 ml kyslá smotana
petržlen
pažítka a pod.

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji dlho restujeme drobne pokrájanú cibuľku.

  2. Potom zasypeme paprikou, pridáme ošúpanú pokrájanú paradajku a pokrájanú papriku, na kocky pokrájanú tekvicu, mierne podlejeme vodou, pridáme dobrú klobásu.

  3. Osolíme a okoreníme.

  4. Nevaríme dlho, tekvica sa ľahko rozvarí.

  5. Servírujeme s kyslou smotanou a posypané napr. pažítkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!