Tvarůžky ve dvojím obalu

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g libového bůčku nebo vepřového mletého masa
300 g uzeného tvrdého sýra
1 lžíce Vegety
kari koření
8-10 Olomouckých tvarůžků
120 g mletých mandlí
120 g strouhanky
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso umeleme se sýrem, ochutíme VEGETOU a kari kořením, promícháme.

  2. Tvarůžky obalíme v hladké mouce, vejcích a strouhance smíchané s namletými mandlemi. Každý kousek zabalíme do masové směsi (asi 1 cm silné), obalíme jako řízek (hladká mouka, vejce, strouhanka s mandlemi).

  3. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje, podáváme s brambory a zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!