Tvarohovo-cibulová pomazánka
Recepty, PomazánkySuroviny
- Ingredience:
- 250 g nízkotučného tvarohu
- 1 kostka brynzy (100 g)
- 2 plátky uzeného sýra s cibulí (cca 50 g - koupila jsem ho v Kauflandu u pultu lahůdek)
- 1 větší červenou cibuli
- 100 g másla
- mletý koriandr
- pepř
- sůl
- tymián
- paprika
- pažitka
- Postup
Postup Tvarohovo-cibulová pomazánka
Postup přípravy receptu
-
V michěru rozšleháme do krému tvaroh, brynzu, máslo a sýr.
Cibuli oloupeme a část cibule nakrájíme na drobnější kostičky, zbytek cibule nastrouháme nebo rozmixujeme do tvarohu.
Přidáme koření a vše pečlivě promícháme, podle chuti dokořeníme.
Na povrch nasypeme kostičky cibule a přidáme pažitku. Dáme rozležet do chladu a mažeme na čerstvý chléb nebo bagetu. Pozor, aby cibule při strouhání nezhořkla.