Tvarohovo-cibulová pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

Ingredience:
250 g nízkotučného tvarohu
1 kostka brynzy (100 g)
2 plátky uzeného sýra s cibulí (cca 50 g - koupila jsem ho v Kauflandu u pultu lahůdek)
1 větší červenou cibuli
100 g másla
mletý koriandr
pepř
sůl
tymián
paprika
pažitka
Postup

Postup přípravy receptu

  1. V michěru rozšleháme do krému tvaroh, brynzu, máslo a sýr.

  2. Cibuli oloupeme a část cibule nakrájíme na drobnější kostičky, zbytek cibule nastrouháme nebo rozmixujeme do tvarohu.

  3. Přidáme koření a vše pečlivě promícháme, podle chuti dokořeníme.

  4. Na povrch nasypeme kostičky cibule a přidáme pažitku. Dáme rozležet do chladu a mažeme na čerstvý chléb nebo bagetu. Pozor, aby cibule při strouhání nezhořkla.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!