Tuňákový salát s jablkem II.

Recepty, Saláty

Suroviny

180 g tuňáka v oleji
1 červenou cibuli
2 uvařená vejce
20 g sušených rajčat
1 jablko
1 PL nasekané pažitky
1/2 bulvy fenyklu
Zálivka:
1 PL plnotučné hořčiče
3 PL olivového oleje
1 1/2 PL balsamikového octa
1/2 PL cukru

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka slijeme a rozdrobíme ho na kousky.

  2. Jablko a cibuli oloupeme.

  3. Fenykl, sušená rajčata a cibuli nakrájíme na proužky, jablko na kostky.

  4. Všechny suroviny smícháme, přidáme pažitku, znova promícháme.

  5. Salát podáváme zakápnutý připravenou zálivkou a s uvařeným vejcem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!