Tukožroutská polívčička

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

1 mrkev
1/4 celeru
1 menší petržel
1/4 hlávky bílého zelí
1 žlutá paprika
1 rajče
bujonová kostka (nebo jiné pol. koření, já mám sypký kuřecí vývar)
konzerva fazolí (NE v tomatě!)

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme a nakrájíme kořenovou zeleninu, zelí nakrájíme na drobné nudličky, papriku a rajče na kostičky.

  2. Přidáme vývar (příp. vodu a dochucovadla). Vše dáme vařit do papiňáku na cca 3/4 hodinky.

  3. Pak otevřeme, přidáme zcezené fazole, dochutíme dle vlastní chuti - musí nám chutnat, chceme zhubnout, ne se utrápit!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!