Treska v alobalu

Recepty, Ryby

Suroviny

Brambory
treska (nebo jina ryba)
cibule
porek
rapikaty celer
mrkev
maslo
rybi koreni
koreni na brambory
pripadne mlety kmin
tymian (vse primerene, aby kazdy na svou porci dostal ode vseho kousicek a cele se to veslo)
(Pokud nekdo neco prida, nic se nedeje...delam pokazde trosku jinak, podle toho co mam v lednici... Napr. paprika, zampiony, rajcata, syr, krevety, ap.)
Pro fajnsmekry rybu pokapeme citronem, ja jen pro sebe, kluci to pak nechteji)

Postup přípravy receptu

  1. Na vetsi kus alobalu si polozime brambory na kolecka, posypeme korenim na brambory nebo jen sul a kmin. Pak polozime rybu, posypeme rybim korenim a troskou tymianu, ale opravdu jen malinko, at to pekne voni, ale neprebije chut ryby. No a pak zeleninu tak nejak primerene. Nakonec polozime nahoru poradny platek masla a zabalime. Soupnem do trouby predehrate na 200-220°C a peceme cca 1 hodinu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!