Tousty z Brna 2

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

100 g šunky
2 ks uzených korbáčíků
1 vejce
kečup
2 stroužky česneku
sůl
pepř
pažitka
petržel

Postup přípravy receptu

  1. Šunku + korbáčiky nakrájíme na kousky a prolisujeme lisem na česnek (chce to mít čas a trpělivost).

  2. Do takto vzniklé velejemné hmoty přidáme vajíčko a česnek (taktéž prolisovaný). Trošku osolíme a opepříme. Přidáme ještě trošku sušené pažitky a petrželky (čerstvé jsou samozřejmě lepší).

  3. Pořádně směs promícháme.

  4. Krajíce chleba namažeme máslem (trošku i zespod) a potřeme kečupem.

  5. Směs přiměřeně namažeme na krajíce chleba a dáme zapéct na cca 20 minut při 190°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!