Tortily s baby špenátem a lososem

Recepty, Ryby

Suroviny

balení tortil (4 nebo 6 kusů)
2 porce čerstvého lososa
100 g baby čerstvého baby špenátu
6 malých rajčat
kelímek zakysané smetany
2 snítky kopru
1 citron
olivový olej dle potřeby
koření na ryby
sůl
pepř podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Lososa si předem nakrájíme na hrubější kostky a naložíme - ochutíme kořením na ryby, osolíme, zakápneme citronem a olivovým olejem (zpravidla přidávám i nějakou tu bylinku, dnes jsem použila rozmarýn, který mám s rybami moc ráda). Poté jej opečeme v pánvi.

  2. Ze zakysané smetany, soli, pepře, pár kapek citronu a nasekaného kopru uděláme dip. Na rozehřátou tortilu skládáme listový špenát, na kostky nakrájená rajčata a lososa.

  3. Přelijeme připraveným dresingem, pečlivě zabalíme a servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!