Toastový řez

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

1 toastový chléb
3 kelímky pomazánkového másla (já dala křenové)
2 vejce (veřená)
šunka
plátkový sýr
poličan
uzeniny
sýry (na ozdobu)
zelenina (na ozdobu)
uzený sýr (plátkový, na obložení)

Postup přípravy receptu

  1. Toastovému chlebu odřežeme kůrky a zbyde nám jen střídka.

  2. Pak klademe 3 plátky chleba vedle sebe a pomažeme máslem, poklademe šunkou a další vrstva chleba, opět máslo a plátkový sýr a znovu a poličan a znovu a vařená vejce, která potřeme hořčicí a poslední vrstva je chléb.

  3. Pak boky a vrch obmažeme máslem a boky obložíme plátkovým uzeným sýrem.

  4. Dáme na 12 hodin do lednice.

  5. Nakonec celý řez obložíme uzeninou, sýrem a zeleninou podle fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!