Těstoviny s tuňákem a kapary

Recepty, Těstoviny

Suroviny

350 g menších těstovin
3 větší rajčata
1 konzerva tuňáka
1 velká cibule
1 lžíce kapary
olej
sůl
pepř
čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme a necháme odkvapkať.

  2. Na oleji opražíme krátko na polkolieska narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané paradajky, osolíme, okoreníme. Podusíme 10 minút.

  3. Potom vmiešame tuniaka aj s nálevom (olejom) a nasekané kapary. Premiešame a ešte 2 min podusíme.

  4. Scedené cestoviny premiešame s paradajkovou zmesou. Na tanieri posypeme narezanou bazalkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!