Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g těstovin penne
250 g vinné klobásy
200 g vyloupaných a uvařenýcg kaštanů
1 červená cibule
2 stroužky česneku
1 konzerva loupaných rajčat
pár lístků čerstvé šalvěje
petrželka
olivový olej
mořská sůl
vločky sušeného chilli nebo kousek čerstvé chilli papričky
parmezán nebo Gran Moravia

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vymačkanou vinnou klobásu, prudce ji opečeme za stálého míchání a rozmělňování vařečkou. Přidáme na jemno nakrájený česnek, lístky šalvěje, rajčata i se šťávou a kaštany.

  2. Vše společně podusíme a dochutíme chilli a solí. Těstoviny uvaříme podle návodu, hned promícháme s připravenou omáčkou a na míse posypeme petrželkou a hoblinkami Parmezánu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!