Těstoviny (nejen) s tuňákem

Recepty, Těstoviny

Suroviny

80 g tuňáka ve vlastní šťávě - okapaného
1 menší cibule
1 stroužek česneku
olej nebo máslo
50 g čerstvých žampionů
20 g listů špenátu
100 g zakysané smetany
sůl
pepř mletý
voda z vařených těstovin
těstoviny pro dvě osoby

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji či másle dosklovata osmažíme jemně pokrájenou cibuli, ke které přidáme krátce rozvonět i jemně nasekaný česnek.

  2. Následně přihodíme k cibuli pokrájené žampiony, které necháme za občasného promíchání povadnout a po jejich povadnutí přidáme krátce osmažit i listy špenátu.

  3. Do směsi přidáme prohřát tuňáka, směs dle vlastní chuti osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Podle potřeby (požadované hustoty) naředíme vodou z těstovin a můžeme podávat s těstovinami, které jsme uvařili dle návodu na obalu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!