Těstoviny Bologne

Recepty, Mleté maso

Suroviny

olivový olej
1 cibulka
500 g hovězího mletého masa
sůl
pepř
česnek
rajčatový protlak
1-2 rajčata
oregano
bazalka
špetka lahůdkové papriky
na podlévání:
voda
víno
mléko
strouhaný sýr na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Na kapce olivového oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme a opepříme.

  2. Podlijeme troškou vody a dále podlíváme mlékem a vínem. P

  3. řimícháme protlak, povaříme a přidáme česnek, nakrájená rajčata, česnek, oregáno, bazalku a dle chuti papriku.

  4. Až bude maso měkké, podáváme s těstovinami a posypeme strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!