Těstoviny Bologne
Recepty, Mleté masoSuroviny
- olivový olej
- 1 cibulka
- 500 g hovězího mletého masa
- sůl
- pepř
- česnek
- rajčatový protlak
- 1-2 rajčata
- oregano
- bazalka
- špetka lahůdkové papriky
- na podlévání:
- voda
- víno
- mléko
- strouhaný sýr na posypání
Postup Těstoviny Bologne
Postup přípravy receptu
-
Na kapce olivového oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme a opepříme.
Podlijeme troškou vody a dále podlíváme mlékem a vínem. P
řimícháme protlak, povaříme a přidáme česnek, nakrájená rajčata, česnek, oregáno, bazalku a dle chuti papriku.
Až bude maso měkké, podáváme s těstovinami a posypeme strouhaným sýrem.