Tandoori tortilla s pečenou paprikou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 100 g kuřecích prsou
- 2 lžičky Solamylu
- 2 lžičky koření tandoori masala
- špetka soli
- 1 bílá paprika
- hrst petrželové natě (plocholistá)
- 4 lžíce smetany na vaření
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce zakysané smetany
- 1 stroužek česneku
- 1 plát tortilly
Postup Tandoori tortilla s pečenou paprikou
Postup přípravy receptu
-
Omytou papriku vyčistíme od semínek, rozkrájíme na čtyři kousky a nasucho opečeme na grilovací pánvi.
Maso nakrájíme na tenké proužky, obalíme v tandoori masala a pak v solamylu.
Zprudka opečeme na olivovém oleji, nakonec vmícháme smetanu a když se zredukuje, přidáme nakrájenou petržel a odstavíme.
Tortillu krátce ohřejeme na teflonové pánvi a naplníme masovou směsí. Navrch nakrájíme papriky a polijeme zakysanou smetanou smíchanou s rozetřeným stroužkem česneku. Zabalíme a ihned podáváme.