Tandoori tortilla s pečenou paprikou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

100 g kuřecích prsou
2 lžičky Solamylu
2 lžičky koření tandoori masala
špetka soli
1 bílá paprika
hrst petrželové natě (plocholistá)
4 lžíce smetany na vaření
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce zakysané smetany
1 stroužek česneku
1 plát tortilly

Postup přípravy receptu

  1. Omytou papriku vyčistíme od semínek, rozkrájíme na čtyři kousky a nasucho opečeme na grilovací pánvi.

  2. Maso nakrájíme na tenké proužky, obalíme v tandoori masala a pak v solamylu.

  3. Zprudka opečeme na olivovém oleji, nakonec vmícháme smetanu a když se zredukuje, přidáme nakrájenou petržel a odstavíme.

  4. Tortillu krátce ohřejeme na teflonové pánvi a naplníme masovou směsí. Navrch nakrájíme papriky a polijeme zakysanou smetanou smíchanou s rozetřeným stroužkem česneku. Zabalíme a ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!