Takešiho guláš

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

800 gr vepřového masa (na guláš)
2 ks červené papriky
2 ks žluté papriky
2 ks zelené papriky
rýže tří barev
koření - viz foto
sůl
sezamová semínka
sádlo
cibule
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kousky a smícháme s kořením - omáčkou Teriyaki, Worcestr, Sójovka, Tabasco, koření Čína, sůl, sezamová semínka a necháme hodinku odležet(vše přiměřeně).

  2. Mezitím osmahneme cibulku na trošce sádla.

  3. Poté vložíme naložené maso a necháme ho zatáhnout.

  4. Posypeme troškou koření na guláš + kari + česnek (3 stroužky). Přilijeme vodu a přidáme papriky (červené, oranžové, zelené). Dusíme dalších cca 15 minut.

  5. Promícháme a můžeme znovu přisypat trošku sezamových semínek. Dále dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu.

  6. Potom přidáme tři pálivé papričky. Dusíme další cca 1 hodinu. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!