Takešiho guláš
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 800 gr vepřového masa (na guláš)
- 2 ks červené papriky
- 2 ks žluté papriky
- 2 ks zelené papriky
- rýže tří barev
- koření - viz foto
- sůl
- sezamová semínka
- sádlo
- cibule
- česnek
Postup Takešiho guláš
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na větší kousky a smícháme s kořením - omáčkou Teriyaki, Worcestr, Sójovka, Tabasco, koření Čína, sůl, sezamová semínka a necháme hodinku odležet(vše přiměřeně).
Mezitím osmahneme cibulku na trošce sádla.
Poté vložíme naložené maso a necháme ho zatáhnout.
Posypeme troškou koření na guláš + kari + česnek (3 stroužky). Přilijeme vodu a přidáme papriky (červené, oranžové, zelené). Dusíme dalších cca 15 minut.
Promícháme a můžeme znovu přisypat trošku sezamových semínek. Dále dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu.
Potom přidáme tři pálivé papričky. Dusíme další cca 1 hodinu. Podáváme s rýží.