Švýcarský minutkový guláš

Recepty, Minutky

Suroviny

40 dkg hovězí roštěné nebo vepř.krkovičky
20 dkg uzeného masa
1 velká cibule
1 lžička hladké mouky
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
sůl
vývar (použila jsem bujon Perkelt)
1 šálek sladké smetany
zelená petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájím na malé kousky a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme kostky uzeného masa, případně klobásku, cibuli a znovu opečeme.

  2. Směs zaprášíme moukou, zasypeme paprikou, pepřem a osolíme. Vše osmahneme a podlijeme trochou vývaru.

  3. Nakonec vmícháme po částech smetanu a necháme projít varem.

  4. Tip: na talíři můžeme posypat strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!