Sváteční drůbeží hranolky

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 drůbeží řízky
10 dkg bílých částí pórku
5 dkg šunky
5 dkg žampionů
5 dkg drůbežích jater
sůl
olej
špetka tymiánu a zázvoru
1 stroužek česneku
sojová omáčka
vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s kořením a opékáme na oleji 3 minuty. Přidáme pórek a dusíme 2 minuty, pak přidáme šunku, žampiony a játra a dusíme další 3 minuty.

  2. Přidáme sůl, česnek, sojovou omáčku, 3 lžíce vody, vegetu a dusíme ještě 1-2 minuty. Příloha: rýže a zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!