Sváteční drůbeží hranolky
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 drůbeží řízky
- 10 dkg bílých částí pórku
- 5 dkg šunky
- 5 dkg žampionů
- 5 dkg drůbežích jater
- sůl
- olej
- špetka tymiánu a zázvoru
- 1 stroužek česneku
- sojová omáčka
- vegeta
Postup Sváteční drůbeží hranolky
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s kořením a opékáme na oleji 3 minuty. Přidáme pórek a dusíme 2 minuty, pak přidáme šunku, žampiony a játra a dusíme další 3 minuty.
Přidáme sůl, česnek, sojovou omáčku, 3 lžíce vody, vegetu a dusíme ještě 1-2 minuty. Příloha: rýže a zeleninový salát.