Sulc - jednoduchá varianta

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

2 vepřová kolena
celý pepř
bobkový list
nové koření
sůl
1/2 balíčku mražené zeleninové směsi s kukuřicí
ocet dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě kolena spolu s kořením doměkka.

  2. Měkká kolínka vyndáme, vývar přecedíme do menšího hrnce.

  3. Přidáme do něj půl balíčku mražené zeleniny, trochu octa, dochutíme(ochutnejte, musí být trošku víc slané a kyselé)

  4. Kolínka vykostíme a nakrájíme na malé kousíčky (i kůže).

  5. Když je zelenina měkká, vmícháme nakrájené maso, případně ještě dochutíme.

  6. Nalijeme do pekáčku a necháme ztuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!