Suang-si

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Hovězí roštěná
sojová omáčka
1 lžička solamylu
pepř
sůl
olej
pórek
kapie
cibule
žampiony

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí si nakrájíme na nudličky a přez noc naložíme do sojové omáčky, solamylu, trošky pepře a soli, přikápneme trochu olivového oleje.

  2. Na druhý den vložíme na rozpálený olej, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka.

  3. Pak přidáme červené suché víno, asi deci, nakrájený pórek, červenou kapii, nakrájené žampiony, cibuli na půlkolečka a trochu čili koření.

  4. Necháme prohřát. Jako příloha je vhodná rýže.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy