Srnčí ragú
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 500 g srnčího masa
- 1 mrkev
- 1 cibule
- olej
- 6 kuliček pepře
- 4 zrnka nového koření
- 1 bobkový list
- 1/2 citronu
- sůl
- 1 dcl červeného vína
- 1 lžíce rybízové marmelády
- 1 lžička solamylu
Postup Srnčí ragú
Postup přípravy receptu
-
Na oleji opražíme cibuľu spolu s mäsom narezaným na kocky. Osolíme, pridáme korenie, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 30 minút. V prípade potreby podlievame horúcou vodou.
Potom pridáme lekvár, citrón a dodusíme do mäkka.
Vyberieme citrón a bobkový list a ragú zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom.
Podávame ozdobené citrónom a so zemiakmi, príp. len chlebom.