Špízy z mletého masa s bramborovou kaší

Recepty, Mleté maso

Suroviny

Špízy:
250 g mletého masa
1/2 cukety
4 rajčata
2 cibule
Bramborová kaše:
1 kg brambor
1 jarní cibulka
kousek másla
špetka himálajské růžové soli

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a vložíme je do parního hrnce, který zapneme na 35 minut.

  2. Nakrájíme cibuli, cuketu a rajčata na kolečka, z mletého masa uděláme kuličky nebo válečky a postupně vše napichujeme na jehlici. Jehlice naskládáme přes menší pekáč, do kterého nalijeme decilitr vody a pečeme na 200°C přibližně 30 minut.

  3. Nakonec jen rozšťoucháme brambory s jarní cibulkou, máslem a solí na kaši a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!