Špagety s drůbky

Recepty, Těstoviny

Suroviny

200 g špaget
200 g drůbků (žaludek, srdíčko, játra, maso z křídel)
1 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky na jíšku
sůl
muškátový květ
2 lžíce másla
50 g strouhaného sýra
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Drůbky uvaříme, dáme vařit špagety a připravíme si světlou jíšku.

  2. Posléze ji zředíme a povaříme s drůbežím vývarem.

  3. Podle chuti dosolíme, okořeníme květem a vložíme nakrájené uvařené drůbky.

  4. Uvařené špagety scedíme, promastíme kouskem másla, klademe na talíře, navrch dáme porci drůbků v omáčce a posypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!