Špagety po lombardsku

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g špaget
40 g rostlinného tuku
1 lžíce sekaného libečku
2 cibule
400 g vepřového masa
sůl
sladká paprika
pálivá paprika
50 g mrkve
50 g celeru
400 g rajčat
2 lžíce kečupu
petrželka
strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené špagety necháme okapat.

  2. Na tuku osmahneme usekanou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a krátce podusíme.

  3. Směs okořeníme paprikami, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme 1/4 h.

  4. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a celer, podusíme 5 minut a vložíme spařená, na kolečka nakrájená rajčata.

  5. Dusíme až je zelenina měkká.

  6. Vmícháme kečup, libeček a špagety.

  7. Na talíři sypeme sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!