Špagety Napoleonského povaleče

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g špaget
300 g libového vepřového masa
1 větší mrkev nebo 2 menší
1 cibule
3 stroužky česneku
1 lžička majoránky
2 lžičky oregána
1/2 kečup
sůl
pepř
2 lžičky worcesteru
1 lžička sojové omáčky
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibulku a na plátky nakrájený česnek, přidáme maso, nastrouhanou mrkev na jemnějším struhadle, krátce osmahneme, osolíme, opepříme a přidáme kečup.

  2. Vše krátce osmahneme a přidáme majoránku, oregano, worčestr a sojovou omáčku.

  3. Vše zalijeme vodou a necháme 30 minut vařit. Můžeme přidat i 1/2 kostky bujónu.

  4. Hotová omáčka by se měla zahustit sama, pokud se nezahustí tak přidáme granulovanou jíšku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!