Sojovo - salámová směs,,ADŽIKA´´ na bramborák

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

1 sáček sojové maso - kostky
200 g kuřecí salám nebo párek
1/2 sáčku mražené zeleniny s kukuřicí
1 střední cibule
kousek másla
15 dkg tvrdý sýr (čedar, aidam)
kečup dle chuti nejlépe ostrý
sůl
pepř
koření Adžika
masox na ochucení sojových kostek

Postup přípravy receptu

  1. Sojové kostky dáme s kostkou masoxu na 20 minut povařit. Uvařené kostky necháme odkapat a vymačkáme přebytečnou vodu.

  2. Na pánvi si rozpustíme máslo na kterém osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Na cibulku přidáme předem povařenou mraž. zeleninku, prohřejeme, pak přidáme sojové kostky a na kousky nakrájený salám. Osolíme, opepříme a okořeníme kořením Adžika, podlejeme troškou vody a cca 5 minut dusíme. Na konec zastříkneme kečupem, promícháme a je hotovo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!