Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou
Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny
- 100 g sojového masa (použili jsme nudličky)
- 3 stroužky česneku
- 3 stonky jarní cibulky
- cca 300 ml passaty (rajčatové pyré)
- (200 g zeleniny podle chuti)použili jsme:
- mraženou zeleninu (brokolice,kukuřice,hrášek,mrkve)
- sůl
- cukr
Postup Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Sojové maso uvařte dle návodu na obalu (maso vařím v zeleninovém vývaru - získá tak rovnou chuť). Nechte vychladnout a vymačkejte z masa vodu.
Na pánvi osmahněte nakrájenou jarní cibulku, na plátky nakrájený česnek a přidejte i maso.
Až získá maso kůrčičku, zalijte rajčatovým pyré a přidejte zeleninu. Nechte provařit a osolte, popř. doslaďte podle chuti. Podávejte se skleněnými nudlemi, rýží nebo jen s plátky chleba.