Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

100 g sojového masa (použili jsme nudličky)
3 stroužky česneku
3 stonky jarní cibulky
cca 300 ml passaty (rajčatové pyré)
(200 g zeleniny podle chuti)použili jsme:
mraženou zeleninu (brokolice,kukuřice,hrášek,mrkve)
sůl
cukr

Postup přípravy receptu

  1. Sojové maso uvařte dle návodu na obalu (maso vařím v zeleninovém vývaru - získá tak rovnou chuť). Nechte vychladnout a vymačkejte z masa vodu.

  2. Na pánvi osmahněte nakrájenou jarní cibulku, na plátky nakrájený česnek a přidejte i maso.

  3. Až získá maso kůrčičku, zalijte rajčatovým pyré a přidejte zeleninu. Nechte provařit a osolte, popř. doslaďte podle chuti. Podávejte se skleněnými nudlemi, rýží nebo jen s plátky chleba.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!