Sójové maso a la Katův šleh

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

100 g ze sójového masa
100 g cibule
100 g sterilovaných kapií
olej
3 lžíce kečupu
1-2 feferonky
sůl
Marináda:
5 lžic oleje
1 lžíci vinného octa
1 lžíci worchestru
1 lžíci hořčice
2 lžíce medu
nastrouhaná cibule
5 rozmačkaných stroužků česneku
sůl
chilli

Postup přípravy receptu

  1. Vytvoříme marinádu pouhým smícháním uvedených ingrediencí.

  2. Kostky přelijeme vařící vodou s kostkou masoxu, povaříme 15 minut, scedíme a naložíme do marinády aspoň na 6 hodin.

  3. Pak osmahneme cibuli nakrájenou na kroužky. Přidáme kostky, kapie na nudličky, feferonky, zbytek marinády.

  4. Dochutíme a podusíme. Podáváme s chlebem nebo malými bramboráčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!