Sójové maso a la Katův šleh
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- 100 g ze sójového masa
- 100 g cibule
- 100 g sterilovaných kapií
- olej
- 3 lžíce kečupu
- 1-2 feferonky
- sůl
- Marináda:
- 5 lžic oleje
- 1 lžíci vinného octa
- 1 lžíci worchestru
- 1 lžíci hořčice
- 2 lžíce medu
- nastrouhaná cibule
- 5 rozmačkaných stroužků česneku
- sůl
- chilli
Postup Sójové maso a la Katův šleh
Postup přípravy receptu
-
Vytvoříme marinádu pouhým smícháním uvedených ingrediencí.
Kostky přelijeme vařící vodou s kostkou masoxu, povaříme 15 minut, scedíme a naložíme do marinády aspoň na 6 hodin.
Pak osmahneme cibuli nakrájenou na kroužky. Přidáme kostky, kapie na nudličky, feferonky, zbytek marinády.
Dochutíme a podusíme. Podáváme s chlebem nebo malými bramboráčky.