Smažený losos s pak choi

Recepty, Ryby

Suroviny

250 g lososa
2 menší pak choi
1 lžička zázvoru
2 lžíce sójové omáčky
citronová šťáva
olivový olej
sůl, pepř
2 lžíce zakysané smetany

Postup přípravy receptu

  1. Lososa jsem rozkrojila na dva filety, potřela olivovým olejem, osolila a opepřila. V pánvi jsem je pak osmahla na olivovém oleji. 3 minuty na kůži, 1 minutu z druhé strany a nakonec jsem je ještě lehce osmahla i po stranách, aby nebyl syrový, ale tak akorát.

  2. Ve WOK pánvi jsem rozehřála 1 lžíci olivového oleje, 2 lžíce sójovky a lžičku jemně nastrouhaného zázvoru. K rozehřáté směsi jsem přidala listy pak choi a nechala je trošku nahřát a změknout.

  3. Jako poslední jsem připravila dip. V misce jsem smíchala 2 lžíce zakysané smetany se solí, pepřem a trochou citronové šťávy.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!