Smažené kuřecí paličky podle Nigelly

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

Kuřecí stehýnka
plnotučné mléko
bobkový list
nové koření
hladká mouka
olej
sůl
mletý pepř
paprika mletá (možno i chilli)
vejce

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehýnka zbavíme kůže a povaříme v osoleném mléce spolu s pepřem a bobkovým listem a novým kořením. Trvá to cca deset minut.

  2. Maso vyjmeme a necháme okapat a vychladnout na papírovém ubrousku.

  3. Stehýnka obalujeme v mouce, rozšlehaných vejcích a opět v mouce, kterou jsme ochutili paprikou.

  4. Smažíme prudce ve vyšší vrstvě oleje.

  5. Necháme okapat na papírovém ubrousku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!