Sekaná pečená v bránici, plněná játry

Recepty, Mleté maso

Suroviny

300 g mleté vepřové maso
200 g mleté hovězí maso
1 vejce
1 cibule na jemno
3 stroužky česneku
trochu studené vody
sůl
pepř
majoránka
strouhanka na zahuštění
1 rohlík namočený v mléce a vymačkaný
trochu mléka
bránice
asi 3 krůtí játra
grilovací koření
hořčice na pomazání
kapie

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na sekanou pořádně smícháme.

  2. Na rozprostřenou bránici uhladíme maso a pomažeme hořčicí.

  3. Játra rozřízneme po délce na půl a obalíme v grilovacím koření.

  4. Uložíme na maso posypeme kapií a zabalíme.

  5. Pečeme na 180°C 45 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!