Salát Hawai

Recepty, Saláty

Suroviny

50 g ledový salát
50 g rajče
50 g okurky
50 g čerstvé papriky
50 g ananas
100 g kuřecí maso
1 lžíce bodlákového oleje
sacharin
voda
citronová šťáva – na zálivku
pórek
petrželka
plátek pomeranče

Postup přípravy receptu

  1. Do parního hrnce dáme kuřecí maso a hotové nakrájíme na kousky. Maso můžeme restovat i na pánvi.

  2. Salát nakrájíme na kousky, taktéž ostatní zeleninu a vše nachystáme na talíř či salátovou mísu. Kousky masa poklademe na připravený salát a pokapeme bodlákovým olejem.

  3. Zalijeme zálivkou, posypeme pórkem a petrželkou, jako přílohu si dávám celozrnný chleba nebo rohlík.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!