Salát Giftun

Recepty, Saláty

Suroviny

100-150 g zelených fazolek
1 červená, popřípadě lahůdková cibulka
1 větší rajče
2 větší stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
šťávu z 1/2 citrónu
1/2 lžičky sojové omáčky
sůl
pepř
1/2 lžičky černého kmínu

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky uvaříme podle návodu a spláchneme studenou vodou.

  2. Červenou, nebo lahůdkovou cibulku nakrájíme nadrobno, rajče na maličké kostičky.

  3. V misce rozmícháme olej, citronovou šťávu, sojovou omáčku a černý kmín.

  4. Do této směsi dáme rajčata, nadrobno nakrájený česnek, fazolky a cibuli, promícháme, osolíme, opepříme a dáme do ledničky vychladit. Podáváme s s drůbežím masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!