Rychlovka z grilu

Recepty, Grilování

Suroviny

Sýr cihla vcelku množství podle toho kolik sníme
zelenina čerstvá nebo mražená (různé druhy podle chuti já měla svoji oblíbenou mraženou z Lidlu - asijskou)
marináda na jakou jsme zvyklí na grilování

Postup přípravy receptu

  1. Sýr nakrájíme na kostky, dáme do misky, přidáme zeleninu a promícháme. Čtverec alobalu vytřeme olejem (pokud není v marinádě), jinak marinádou, nasypeme směs sýra a zeleniny, lehce pomarinádujeme, pořádně uzavřeme alobal a dáme na gril. Já balíčky na gril pro jistotu vždycky balím ještě jednou.

  2. Sýr se lehce připeče, roztaví a zeleninka je akorát udělaná. Všechno se tak nějak krásně spojí. Jde krásně z alobalu sundat. Nesmíme dávat na gril moc nízko, aby se sýr nespálil.

  3. My máme tuto zeleninu rádi, je totiž ochucená a je výborná k těstovinám i k masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!