Rybičková pomazánka ala teťulka Žežulka:o)

Recepty, Pomazánky

Suroviny

sardinky v rajčatové omáčce (nebo v oleji či ve vlastní šťávě)
máslo (ne margarín)
rajský protlak
tavený sýr (3-4 velké čtverečky Apetita nebo Tomíka)
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce tatarské omáčky Hellmans nebo Yofresh (nemusí být)
sklenice zavařených kyselých okurek
vejce natvrdo

Postup přípravy receptu

  1. Sardinky zbavíme hlav a páteří a spolu s máslem utřeme do hladké konzistence.

  2. Přidáme podle potřeby rajský protlak, tavený sýr, hořčici, tatarku.

  3. Okurčičky a vejce navrdo si nakrájíme na drobné kostičky a přidáme k ostatním surovinám.

  4. Osolíme a vymícháme pomazánku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!