Rybí škvarky

Recepty, Ryby

Suroviny

500 g filetů z kapra
100 g sádla
hladká mouka
mletá sladká paprika
pálivá paprika
pepř
sůl
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Filety nakrájíme kostky nebo pásky. V míse promícháme s česnekem a necháme odležet.

  2. Mezitím si v igelitovém sáčku nebo v míse smícháme hladkou mouku s pepřem, sladkou i pálivou paprikou a trochou soli. Odležené ryby vložíme do sáčku či mísy a protřepáním obalíme.

  3. Zbavíme přebytečné směsi a v rozpáleném sádle osmažíme dozlatova a dokřupava.

  4. V sítku necháme okapat od sádla. Přendáme do misky a dosolíme. Příloha chléb, pivo.....


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!