Rybí salát se zelím a cibulí

Recepty, Ryby

Suroviny

Pangasius cca 300 g
kysané zelí překrájené 300 g
Vegeta asi 1 lžíce
1 velká cibule

Postup přípravy receptu

  1. Syrového pangasia si pokrájíme na kousky, zelí také pokrájíme nadrobno a cibuli na půl kolečka. Do vhodné nádoby dáme na dno trochu zelí, na ně kousky pangasia, cibule a vše posypeme vegetou. Postup opakujeme, dokud máme ryby, končíme zelím.

  2. Můžeme přidat i trochu zelné vody, pokud máme. Necháme uležet 4-5 dní, pak konzumujeme. Vegety můžeme přidat, nemusíme se bát, salát opravdu není slaný.

  3. Veškerá gramáž je čistě orientační, salát si klidně může každý udělat i z kila ryb a lze použít i jiné ryby.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!