Rybí prstýnky s náplní a s jogurtovým přelivem

Recepty, Ryby

Suroviny

filet z kapra
bůček
rybí maso
vejce
cibule
sůl
pepř
majoránka
kmín
jogurt
česnek
cherry rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Filety naporcujeme na proužky, vytvoříme kroužky sepnuté párátkem.

  2. Rybí maso (použil jsem odřezky) a bůček pomeleme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, promícháme, podle nutnosti zahustíme strouhankou nebo naředíme trochou vývaru. Směsí naplníme rybí prstýnky.

  3. Zapékací mísu vymažeme máslem, na prstýnky dáme kousky másla a zapékáme asi 30 minut. Přeléváme výpekem.

  4. Jogurtový přeliv - jogurt a stroužek česneku rozmixujeme, ochutíme solí a pepřem.

  5. Prstýnky podáváme na plátku veky nebo toustového chleba, ozdobené listem salátu a půlkou cherry rajčete, přelité jogurtovým přelivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!